Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RCS

Rozhoduje CELÁ SMLOUVA

13. 10. 2010 15:08
Než něco tvrdím, tak si najdu fakta a prostuduji je!!

Je opravdu smutné kam jsou politici v rámci předvolebního boje dojít. Blahopřeji Vám k dalšímu šíření bludů a dráždění již tak dost jitřených vztahů svou suverénní, byť ne moc fundovanou předvolební agitkou. Přiznám se, že u dlouhodobé členky rady Prahy, byť bývalé, bych předpokládal větší informovanost, respektování práva a majetku Prahy i úctu k faktům.

Vy jako členka rady nectíte rozhodnutí Vašich předchůdců a podílíte se na rozšiřování bludu o závazcích Prahy z Muchovi závěti. Můžete mi tu závěť ukázat? Usnesení rady Prahy najdete v tomto odkazu na stránkách Prahy:

http://www.magistrat.praha-mesto.cz/zdroj.aspx?typ=4&Id=73983&sh=-1129008283

Co jste dělala v radě, když nevite o letitých sporech Prahy s Inchebou, vypovězení pronájmu zámku v MK z 2008? Nejsem příznivcem ani jedné z politických stran-Vy jste mi opět potvrdila mé značně nelichotivé mínění o všeho-schopnostech našich politiků.

Obávám se, že jste zaujala v té Vaší laciné předvolební telenovele nedůstojnou roli - prostě štěk.

0 0
možnosti

angazovany.obcan

13. 10. 2010 15:21
Re: Než něco tvrdím, tak si najdu fakta a prostuduji je!!

A co to jako dokazuje? Městská rada v roce 1910 potvrzuje, že přijímá (budoucí) dar Slovanské epopeje, která v té době byla hotova tak možná z půlky. Darovací smlouva mezi Muchou a městem je, nepletu-li se, z roku 1929, to jest bratru o skoro dvacet let později... A vypovězení pronájmu je naprosto irelevantní, s ohledem na to, že epopej je v MK stále, výpověď nevýpověď.

0 0
možnosti
LH

Cenzurovany_bogan

13. 10. 2010 14:16
Vaše

plakáty o zdravotnictví mě sqěle pobavily pí Reedová -  vy se jako členka VV podílíte na vládě a na plakátech slibujete přesný opak - to je pokrytectví - mě by hanba fackovala jak to máte Vy??Rv

0 0
možnosti
RH

Kruton

13. 10. 2010 13:55
Paní Reedová!

Jako Pražan a Váš možný volič bych rád, aby epopej získala zpátky Praha a to co nejrychleji. Že Praha nevybudovala doposud zvláštní prostory je samozřejmě právně zcela irelevantní a navíc, i kdyby tímto Praha pozbývala na epopej právo, rozhodně by ho neměl Moravský Krumlov o nic více než třeba já nebo Ermitáž. To je ovšem věc vedlejší, protože poté, co jsem si vyslechl a přečetl na adresu Prahy a Pražanů v souvislosti s muchovým dílem mě a mnoho mých známých natolik urazilo, že si nadále nepřeji, aby Praha dále epopej Krumlovu půjčovala. Jsme prý nenažraní a myslíme jen na peníze a to jen z toho důvodu, že chceme zpět náš majetek. ....a místo vděku po padesáti letech půjčky jen výčitky.  Kdyby se to událo mezi lidmi a ne mezi městy, tak je dotyčný považován za psychopata.Rv Měla byste aspoň naoko bojovat za Pražáky....

0 0
možnosti
FF

fioman

13. 10. 2010 13:42
Paní Reedová, být na Vašem místě, tak

raději řeším volební výsledek Věcí veřejných v nadcházejících komunálních volbách, než nějakou Slovanskou epopej. Mohu Vás ubezpečit, že to pro Vás a pro Vaše spolustraníky nebude moc příjemný pohled. Mám totiž před sebou nejčerstvější a zřejmě i poslední odhad volebních výsledků (1852 respondentů) a VV by dle něj volilo pouze 5,8% voličů. To by byl celkem tristní výsledek, nemyslíte?Rv S pozdravem Filip Fuchs, bloger.

0 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4342x
Už nejsem členkou Rady hl. m. Prahy s působností pro oblast evropských fondů, zahraniční politiky a protikorupčních opatření. 15. prosince 2009 jsem rezignovala, protože kolegové nepřijali strategii proti korupci, kterou jsem vypracovala. Ve volbách v roce 2010 do pražského zastupitelstva chci na kandidátce politické strany Věci veřejné nabídnout Pražanům svou vizi, jak by měla Praha fungovat!
www.reedova.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy