Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

Kozel_

1. 9. 2010 13:27
Pražští primátoři, jak fungují?

Nejdří je to osoba, z které se mediální masaží dělá někdo sympatický. Nebo zčásti ten člověk takto skutečně vystupuje, než se blíže pozná. Myslím tím jak Koukala, tak Béma. Po čase z něj vyleze osoba, které je krajně nesympatická a kde je zřejmé napojení na různé zájmové skupiny.

Výjimkou byl Kasl - začal do věcí šťourat, tak ho ODS odvolala. A stal se třídním nepřítelem. Zkrátka, v Praze vládne jedna banda, buď v koalici, v které válcuje ostatní, nebo zcela sama. Dle toho se chová. Lidí s charakterém Béma je v zastupitelstvu více. Mít tam Blažka nebo dokonce Šteinera - to by bylo z bláta do louže. Účelové chování, volební inženýrství. Lidi volí špatně, tak musíme výsledek ještě zajistit jinak, jak autorka spárvně píše. Takže doufám, že letos volby prohrají a vyhraje TOP09. A že přijde změna.

Tohle volební inženýrství před časem ovšem zavedli Klaus se Zemanem, díky tomu měl Topolánek slabou většinu, jinak by měl většinu bezpečnou a dovládl celé období.

0 0
možnosti
PJBV

Pražák jako Brno v2.0

1. 9. 2010 13:06
Skalní volič ODS...

.... jako já nepůjde letos volit. Tímto se omlouvám všem, prohlédnul jsem až nyní.

0 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4342x
Už nejsem členkou Rady hl. m. Prahy s působností pro oblast evropských fondů, zahraniční politiky a protikorupčních opatření. 15. prosince 2009 jsem rezignovala, protože kolegové nepřijali strategii proti korupci, kterou jsem vypracovala. Ve volbách v roce 2010 do pražského zastupitelstva chci na kandidátce politické strany Věci veřejné nabídnout Pražanům svou vizi, jak by měla Praha fungovat!
www.reedova.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy