Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

masini_jsou_hrdinove

9. 10. 2010 17:43
Jedine stesti ma Praha, ze nemate sanci vyhrat !!!

0 0
možnosti

darny

27. 9. 2010 16:48
A co Vy, dámo?

Když píšete, že MHMP , resp. jakási komise měla dostat odpověď co se předražení OC týká, a nedostali jste nic, když MHMP měl vymáhat 225 mega za prodlení, proč ještě nikdo nepodal trestní oznámení, např. Vy? Jako politička s tím máte zkušenosti, jistě pobíráte různé příspěvky na odborné poradce a tudíž si můžete, resp. musíte najmout někoho fundovaného v oblasti práva a ekonomiky.

0 0
možnosti

JoMe

2. 9. 2010 15:38
VV už ne

Volil jsem VV, ale už to neudělám... a myslím si, že stejhého názoru začíná být většina voličů VV.  V parlamentních volbách jsem dělal kampaň pro VV, ale teď zdarma pomůžu KSČ a ČSSD proti VV. Koukněte se zpátky a zjistíte, že jste voliče zradili, jste jako ostatní, čekala se změna, ale ta nepřichází, necháte se řídit ODS a TOPkou, takže dinosaury... pryč s VV.

0 0
možnosti

jarypadlo

2. 9. 2010 14:44
ODS si přivlastňuje cizí zásluhy.

ODStřelitelná,ODStavitelná,ODStupující a ODSouhlasením zrušená strana modrokomunistů v jiných kabátech by neměla mít šanci kandidovat.Její členové taktéž.Obzvláště Pindaros Bém by měl být důkladně prošetřen policií i protikorupčním úřadem.

OpenCard je důkazem č.1.

A třeba projekt tramvají 14T /Porsche/ a nyní 15T ForCity-to je ukázka extra-předražených zakázek.Navíc je všem aspoň trochu zainteresovaným jasné,že budou velmi dlouho škodit celému městu.Jsou totálně nevhodné,těžké,nepraktické,komplikované a DRAHÉ! Ohledně tunelu Blanka a třeba Wi-Fi internet v ulicích a zdarma by se taky mělo leccos prošetřit.  jarypadlo@seznam.cz

0 0
možnosti

stejně mě smaznou

2. 9. 2010 13:44
Augiášův chlív

Mila Markétko, oni ti zastupitelé se chovají tak jak to vidí v parlamentě, potažmo vládě. Takže dokud nebude vše v pořádku nahoře, budou lumpové i dole. A vidíme co odhaluje pan Bárta na svém ministerstvu a novináři na obraně. Velice pochybuji, že ostatní ministerstva jsou čistá.

0 0
možnosti

Poslední slušný občan

1. 9. 2010 20:42
Volební inženýrství

Pražská ODS se snaží na poslední chvíli zachránit většinu v zastupitelstvu a tak poměrně arogantně prosazuje rozšíření volebních obvodů. přičemž nehledí na názory ostatních stran...Nejde o to, že není potřeba změna, ale ta změna musí být napříč celým zastoupeným stranickým spektrem, proto plně chápu nespokojenost paní Reedové!R^

0 0
možnosti

MI59

1. 9. 2010 15:15
Na každou svini

....se vaří voda!

0 0
možnosti

nechci vyrusovat

1. 9. 2010 23:20
Re: Na každou svini

To snad nemyslíte autorku blogu !

;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti

Kruton

1. 9. 2010 15:08
Volby

Volební pravidla jsou pro všechny stejná, ale aspoň máte alibi, proč se v Praze nechytnete.... R^

0 0
možnosti

sedivak

1. 9. 2010 13:44
Vážená paní,

jako bývalá zastupitelka máte velmi krátkou paměť, když nevíte, že v těchto volbách se primátor Prahy NEVOLÍ. Volí se jen zastupitelstvo a právě proto pokládám za logické, abych např. já vybíral spíše zastupitele ze Smíchova než z Dolních Počernic. Vzpomínám na poslední volby, kde jsem měl volit mezi více než tisícovkou kandidátů. To byl tedy odporný guláš a jsem rád, že takové nesmyslné martyrium už se letos opakovat nebude.

A pak Vás mohu ujistit, že Vás bez ohledu na to, v jakém obvodu kandidujete, v žádném případě volit nebudu.;-€Rv

0 0
možnosti

Busák

1. 9. 2010 13:28
Milá paní,

přesto že máte bilboardy ve všech obvodech, myslím že ani tato agitka vám ke zvolení nepomůže.

Ale za pokus to stálo, že ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4342x
Už nejsem členkou Rady hl. m. Prahy s působností pro oblast evropských fondů, zahraniční politiky a protikorupčních opatření. 15. prosince 2009 jsem rezignovala, protože kolegové nepřijali strategii proti korupci, kterou jsem vypracovala. Ve volbách v roce 2010 do pražského zastupitelstva chci na kandidátce politické strany Věci veřejné nabídnout Pražanům svou vizi, jak by měla Praha fungovat!
www.reedova.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy