Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Vínečko

26. 5. 2010 20:31
Držím palce

v boji s neslušností politických dinosaurů. Děkuji, že jste rovný člověk, moc si Vás vážím. [>-][>-]

0 0
možnosti
PV

pavsson

18. 5. 2010 0:42
Je to naše svoboda

Kampaň za chvíli skončí a co po ní zůstane? Kromě tradičně neuklizeného plakátového smetí jen pachuť a dluhy. Dluhy zalepí stát, roztrhané plakáty uklidí obce, pachuť bude přebita dalšími volbami, bohužel dosti brzkými. Vstanou noví internetoví bojovníci (viď, kulínku). Ne, že bych z tohoto stavu byl nějak nadšený, ale pořád si myslím, že je u nás stále alespoň svoboda. A to je právě to, proč si myslím, že je třeba proti lidem jako je Paroubek a Rath bojovat. Abychom o svoji svobodu zase nepřišli. Proti autorce tohoto blogu mám tisíc a jednu politickou výhradu, ale jsem přesvědčen, že je to demokratická politička. O Paroubkovi jsem přesvědčen, že to demokratický politik není. Pouze se tak tváří. Je smutné, že slušní lidé, kteří se v ČSSD nepochybně vyskytují, přihlíží tomu, jak Paroubek s Rathem tuto stranu tunelují. Většina současných politiků (s výjimkou Stalinových pohrobků) říká, že s Paroubkem do koalice nikdy. Za pár týdnů se ukáže, jak to mysleli vážně.

0 0
možnosti
JE

jo.hanna

11. 5. 2010 15:02
Dcera studuje

překladatelství a hlavní stan mají ve Šporkově paláci hned vedle lihového domu. Už se děsí představy, že budou první na řadě, až pan Paroubek splní slib, že z mítinků přejde do fabrik a na vysoké školy. Tak ji utěšuju, že pan Paroubek sliby neplní, tudíž se jeho návštěvy nemusí bát:-)

0 0
možnosti
AN

kulinek

11. 5. 2010 16:31
Re: Dcera studuje

Hlavní stan??? Myslíte vedle Lidového domu, že ano. Tak dceři vyřiďte, aby se zbytečně nebála a vás doučila spisovní češtinu. Třeba až se to naučíte, nebudete ji utěšovat, ale budete jí děkovat:-);-)

0 0
možnosti
O

ostrá

11. 5. 2010 13:22
velmi malá úroveň kampaně soc.dem

přesně jste použila slova, která mne taky napadají v souvislosti s kampaní ČSSD: "Účel světí prostředky"... u sociálních demokratů však nemá jejich negativní předvolební šílenství snad žádné meze...

VV držím pěstiR^

0 0
možnosti
AN

kulinek

11. 5. 2010 13:49
Re: velmi malá úroveň kampaně soc.dem

vážená dámo, negativní předvolební šílenství, bezmezné, zde provádí pravice. Nějak to máte popletené. ČSSD se nechová tak strašně, jako její odpůrci. Nehází předměty po protivnících, nenarušuje jejich mítinky, nezapaluje jejich stánky, nepužívá obhroublých, sprostých a dehonestujících výroků, nepoukazuje na kosmetické vady politických protivníků, etc.

A teď se mi pokuste dokázat - pravdivě a s odkazy - opak. Prosím. 

0 0
možnosti
ZJ

Zádušvní Jyrka

11. 5. 2010 13:14
K tomu "napadení" Dluhoslava Sobotky:

"Na jedná z fotografií před Tvrdíkem připraveným "útokem"

na Dluhoslava Sobotku je jasně vidět, jak "útočník" na chvíli vypadl z připravované role a Dluhoslavovi Sobotkovi nadšeně tleská.

Tvrdík a jeho bratr ho zdá se špatně připravili. Anebo přítel sociálních komunistů nejdůvěrnější, alkohol, byl tentokrát silnější než nabádavá slova Tvrdíkova..."

Dluhoslav Sobotka ještě bezelstně prohlásil: "Vždycky mám ochranku, jen ten den jsem ji neměl.";-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4342x
Už nejsem členkou Rady hl. m. Prahy s působností pro oblast evropských fondů, zahraniční politiky a protikorupčních opatření. 15. prosince 2009 jsem rezignovala, protože kolegové nepřijali strategii proti korupci, kterou jsem vypracovala. Ve volbách v roce 2010 do pražského zastupitelstva chci na kandidátce politické strany Věci veřejné nabídnout Pražanům svou vizi, jak by měla Praha fungovat!
www.reedova.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy