Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Malcanek

25. 3. 2010 21:20
Nepijete?

Dnes jsem na internetu sledoval zasedani ZHMP. Váš výkon byl lepší, než je tento blogový výpotek. Nicméně jste působila tak nějak více ovadle, než obvykle, tak nějak odule. Nedala jste na pití, že ne? Na pražském Magistrátu je to prý velmi běžné.

0 0
možnosti
O

ostrá

16. 3. 2010 9:30
Věci veřejné

Já jsem moc ráda, že Reedová bude kandidovat za VV - je to velmi schopná žena, která disponuje nedocenitelnými zkušenostmi z pražského magistrátu. R^

0 0
možnosti
HJ

hrubos

31. 3. 2010 14:17
Re: Věci veřejné

Ano, je to všeho schopná žena s přemírou nezdravých ambicí. Rozložila pražské SNK-ED a teď to čeká na VV. 3 roky šla Bémovi na ruku a před volbami udělala teatrální gesto. A přestup z předsednického křesla do jiné pol. strany je i u nás, kde jsme na ledasco již zvyklý, opravdovou raritou. Paní Reedové totiž nevěřím ani nos mezi očima a to po dlouholeté osobní zkušenosti.

0 0
možnosti
M

Malcanek

15. 3. 2010 22:07
Slaboučké,...

...takový čajíček. Na tohle si vás Markéto VV nekoupily. Musíte přidat.Třeba nějaké historky z doby,  když vás měl koupenou Pavel Bém. Něco ze zákulisí. Jako náměstkyně primátora jste se toho všeho musela zúčastnit. I té Open Card. Tehhle příspěvek je příliš abstraktní, dejte příště něco ráznějšího. Aby to pochopil i váš potenciální volič.

0 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4342x
Už nejsem členkou Rady hl. m. Prahy s působností pro oblast evropských fondů, zahraniční politiky a protikorupčních opatření. 15. prosince 2009 jsem rezignovala, protože kolegové nepřijali strategii proti korupci, kterou jsem vypracovala. Ve volbách v roce 2010 do pražského zastupitelstva chci na kandidátce politické strany Věci veřejné nabídnout Pražanům svou vizi, jak by měla Praha fungovat!
www.reedova.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy