Diskuse

Jdu do toho!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J0Ei

12. 3. 2010 19:43
Tvrdá opoziční zastupitelka?

Tak tato tvrdá opoziční zastupitelka byla čtyři roky náměstkem primátora Béma a jeho koaliční partner. Tedy žádná opozice! Co ta paní tedy vykládá?

A ty stávající partaje, které vládnou nyní? Kdo to je, kromě ODS? Asi nikdo jiný, že? No to je teda kvalita... Paní Reedová, budíček!!!

0 0
možnosti
PN

malama99

21. 4. 2010 12:48
Re: Tvrdá opoziční zastupitelka?

Ano, byla v opozici, za stranu SNK-ED. I přes většinu ODS na magistrátu se jí podařilo prosadit některé důležité věci. Bohužel kvalitní protikorupční strategii, kterou se několikrát snažila prosadit, tak ODS smetla ze stolu (pročpak asi že?).

Ano ODS má v Praze skoro ve všech částech nadpoloviční většinu, přesto jdou mnohdy ruku v ruce s ČSSD, jako například na Praze 5, kde ČSSD podržela na místě starosty Milana Jančíka.

Paní Reedová je jedna z mála politiků, kteří dělají poctivou politiku a vnímají ji jako službu pro občany. Kéž by takových bylo více.

0 0
možnosti
V

Vínečko

3. 2. 2010 11:07
Moc Vám

držím palce. Jako posilu VV Vás beru všemi deseti. "Véčkař" ze Zlína. Jen se prosím ve vedení VV navzájem hlídejte, at časem nejde představitelům VV o koryta, ale o věc. Je tolik věcí nutno napravovat v tomto prohnilém státě. [>-]

0 0
možnosti
C

coj@nato

3. 2. 2010 0:19
No, .......

jestli se nebojíte a věříte si i po odborné stránce, pokud chcete skutečně bojovat proti lumpárnám a za očistu na politické scéně a sama jste "čistá", .......tak proč ne.:-)

Něco se změnit musí. Jen nezklamte důvěru lidí !

0 0
možnosti
M

Malcanek

2. 2. 2010 23:33
Politická prostituce...

Bylo to napínavé. TOP nebo VV. Bém už tohle zboží nechtěl a vida, každý má svou cenu. Paní novomagistra teď bude škodit ODS a kverulovat na ZHMP. Držme jí palce.

0 0
možnosti
GP

Great Pete

2. 2. 2010 22:52
Pozastavení

Je pro mne údiv budicí skutečnost, že předsedkyně politické strany kandiduje za jinou stranu na místo primátorky největšího města České Republiky.

Koho budete zastupovat příští půl rok, příští rok ? Ale to asi není důležité...

0 0
možnosti
PN

malama99

21. 4. 2010 12:45
Re: Pozastavení

Paní Reedová kandiduje za stranu Věco veřejné jejíž je i členkou. Tak nechápu váš příspěvek, že kandiduje za jinou stranu?

0 0
možnosti
A

alikedu

2. 2. 2010 20:20
čistička

korektně genderově nazvaná by mohla být čističkou. Nicméně nechápu co na magistrátu celou dobu dělala, když měla podávat jedno trestní oznámení za druhým například na pana Janouška - korupce, klientelismus apo?. Nedělo se to jen za vlády ODS, dělo se to vždy, ostatně samotný Paroubek dokázal na magistrátu zatnout osobní sekeru ve výši nějakých 150 mil., po kterých se slehla země. 

V současné době Reedová spolupracuje s Radkem Johnem. Asi jí nevadí, že John má ulito nějaký 60 mil. za "poradenství" v případě časopisu VZP... Což byl hlavní důvod, proč ho Nova prakticky na hodinu, jakmile se to tamní vrchnost dozvěděla, vyrazila. Hoši a dívky z leva nebo prava si nemají vzájemně co vyčítat. Každá strana má své Kalousky, Grosse, Janoušky, Tvrdíky a nějaké ty kolotočáře. Reedová je ubohé nanicovaté stvoření neochotné nahlédnout na špičku vlastního nosu nebo je to naopak, je v kurzu a za spolupráci byť i v podobě mlčení si nechává dobře platit. V obou směrech nemá v politice co pohledávat.

0 0
možnosti
PN

malama99

21. 4. 2010 12:51
Re: čistička

Prosímvás a kde jste přišel na to, že má Radek John uzlito 60 milionů? Tuhle informaci slyším poprvé. A věřte, že kdyby to byla pravda, tak by to ČSSD už dávno vytáhla. Naštěstí to ale pravda není. Pokud ale máte důkazy, proč nepodáte trestní oznámení? Tedy to co vyčítáte paní Reedové?

Markéta Reedová odváděla na magistrátu výbornou práci i přesto že byla v menšině a v opozici.

0 0
možnosti
HJ

hrubos

2. 2. 2010 17:34
Tak jestli Markéto rozložíš VV

tak, jak jsi rozložila Evropské demokraty, tak se mají na co těšit. I když ...VV nebude příliš škoda, je to účelově založená strana a na Praze 1 jim to s Filipem Dvořákem prima klape, a to je nějaký kádr...

0 0
možnosti
JN

madqwert

2. 2. 2010 17:38
Re: Tak jestli Markéto rozložíš VV

1. reedova nerozlozila ED ;-D

2. VV nespolupracuji s filipem dvorakem z ODS ;-D

0 0
možnosti
JN

madqwert

2. 2. 2010 17:24
skvela zprava pro slusne a poctive prazany

R^;-D

0 0
možnosti

Gaspard

2. 2. 2010 16:24
Další aktivistka

Politická aktivistka se pozná dle následujících znaků:

- vystuduje nějakou obskurní humanistickou pavědu, kterou se neuživí

- vdá se za cizince nebo politika (snaha o finanční zabezpečení?)

- zbytek života tráví rozhodováním o věcech, kterým nerozumí a provozováním politické turistiky po stranách, které jí udrží u korýtka.

Příklady: Kateřina JauJau-Pajerová, Monika MacDonagh-Pajerová, Markéta Reedová, Jana Hybášková, Olga Zubov(ov)á a další.

0 0
možnosti
PN

malama99

21. 4. 2010 13:03
Re: Další aktivistka

Kdybyste pani Reedovou sledoval, zajímal se o její aktivity atd., zjistil byste, že pani Reedová své profesi rozumí velmi dobře a že je trnem v oku nejednomu pražskému zastupiteli z řad ODS. Odvádí výbornou práci!

0 0
možnosti
JM

Strejda Olda

2. 2. 2010 16:22
Ale jo,

proč ne? Berme jako fakt, že má ty nejlepší úmysly, že má zkušenost z praxe a že má nějakou vizi. V takovém případě je mi jedno, za jakou stranu bude kandidovat. Předpokládám totiž, že se nenechá svázat s momentálními stranickými prioritami a bude striktně prosazovat to, s čím do voleb půjde. Rád bych si o těch vizích něco přečetl. Takové ty karty vyložené na stůl by nebyly na škodu... A přál bych si víc takových, kteří "do toho jdou" na vlastní triko a vsadí osobní pověst. A přál bych si více osobní odpovědnosti od všech, kdo za nás hovoří a jednají. No, uvidíme...

0 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4342x
Už nejsem členkou Rady hl. m. Prahy s působností pro oblast evropských fondů, zahraniční politiky a protikorupčních opatření. 15. prosince 2009 jsem rezignovala, protože kolegové nepřijali strategii proti korupci, kterou jsem vypracovala. Ve volbách v roce 2010 do pražského zastupitelstva chci na kandidátce politické strany Věci veřejné nabídnout Pražanům svou vizi, jak by měla Praha fungovat!
www.reedova.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy