Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

voška

8. 10. 2009 8:52
Je pro nás existenční záležitostí, aby byly zrušeny

všechny politické spolky, nebo alespoň zrušen jejich přístup ke státním funkcím. Jde z 99% o lidi nemorální, zkažené touhou po moci, nerespektující význam slova politik jako sluha občanů. Jde většinou o přeběhlíky od svých profesí, neschopných uživit se poctivou prací ve svém oboru. Lze pozorovat budování kultů svých předsedů, kterým je moře po kolena, likvidujících své stranické oponenty, nesnášejících jiné názory, zkorumpovaných mocí a touhou po nemožném. Z chování Topolánků, Paroubků, Bursíků a dalších je patrné, že svoje excesy považují v nejvyšších státních funkcích za svoji soukromou záležitost. Jejich ostudné útěky od rodin, tolerované svými spolustraníky z obavy o odebrání židlí, svědčí o jistém stupni degenerace. 

Musíme se obejít bez této kategorie příživníků, jejichž jediným cílem je ovládat a zajišťovat se. Odborníci jsou jediným řešením. Jinak neskončíme na Balkáně, ale někde v Africe. I tak už k tomu máme blízko.    

0 0
možnosti

Malcanek

8. 10. 2009 21:10
Re: Je pro nás existenční záležitostí, aby byly zrušeny

Na co je asi Voška odborníkem/nicí? To vypadá na nějaké potlačené touhy a ambice.

 A jak dál? Odborníka musí někdo jmenovat/zvolit. Začne se z něj postupně stávat politik a kruh se uzavře. Co bylo dříve slepička nebo vajíčko? Myslím, že se tomu říká kauzalita. Voško, je to blábol.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS