Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zebin

8. 6. 2009 14:48
ukázka: Liberec

typickou ukázkou v malém, bylo MS v Liberci, jak může skončit taková akce. V Praze není dost ubytovacích kapacit, dost sportovišt, dost peněz a dost zkušeností. Výsledek lze lehko odhadnout, pokud to nějací zlatokopové prosadí, bude to akt neodpovědnosti nebo spíš hochštaplérství nejhrubšího zrna. Pokud někdo tolik touží po sportovních hvězdách, stačí zajet kousek za hranice, ze srdce Evropy to není problém a nemusí ohrožovat zbytek občanů akcemi, mírně řečeno, s velmi nejistým výsledkem.

0 0
možnosti

kulich123

27. 5. 2009 1:24
Dobrý projekt

Olympiáda v Praze je dobrý projekt. Víte kolik peněz se takhle dá vytáhnout na firmy? Nejlepší na tom je, že už dopředu je jasné, že se nic konat nebude a tak ani nebude vidět, kam se ty peníze zakutálely.

0 0
možnosti

xxx94

23. 5. 2009 9:53
Jste..

naprosto blbá, tady nejde o ty fotbalisty a le o nás o diváky, kteří chceme svoje národní reprezentanty vidět na vlastní oči v co největším počtu. Ale když někdo řekne že stavba pořádného sportovního stadionu, srazí u nás sport na kolena, tak je fakt blbej a měl by jít do(Y)[>-][>-][>-]

0 0
možnosti

kulich123

27. 5. 2009 1:19
Re: Jste..

No tak obětuj pár kapříků a zajeď si za těma pseudo-hvězdama na kafe, když je chceš tak strašně vidět. Naprosto blbej jsi asi ty, když chceš takhle nesmyslně vyhazovat peníze.

0 0
možnosti

Tomáš Fojtík

23. 5. 2009 0:40
Paní Reedová

Jste mi sympatická a mluvíte mi z duše. Jestli jste i nepřímo chtěla zapůsobit na voliče, tak v mém případě se vám to povedlo, mám pocit, že i díky Vám ještě pořád v Praze je koho volit. Děkuju. R^

0 0
možnosti

Helena1

22. 5. 2009 23:52
Kdy už přestanete s tím nesmyslem?

Každý přece ví, že olympiáda je jen tunel na peníze.

Snad si proboha nemyslíte, že tu směšnou myšlenku OH v Praze bere někdo vážně?

0 0
možnosti

Webpawson

22. 5. 2009 23:19
Dovolím si oponovat

Ano, plně s Vámi souhlasím, za současné ekonomické situace je myšlena olympiády  nesmyslná, přesněji neufinancovatelná. 

V dalších tezích si ale dovolím oponovat - jak to pomůže sportu? Profesionální fotbalisté opravdu nebudou hrát lépe. Zvedne se ale vlna zájmu o sport. Olympijské hry, navíc na domácí půdě, to je obrovský magnet pro sportování obecně. Stejně tak jako letošní lyžařský šampionát.

S "tunami betonu" s Vámi také souhlasím jen částečně. Ano, nemá smysl budovat obrovské a megalomanské stadiony, které jsme viděli v Číně a které již nikdy k ničemu nebudou. Ale velké sportovní akce jde dělat i v menším formátu, viz nedávný hokejový šampionát ve Švýcarsku, který se konal ve starých halách s kapacitou  pouhých 13 a 7 tisíc diváků, větší hala je z roku 1967.

Navíc součástí staveb by byla infrastruktura, dokončil by se (snad) tolik potřebný Pražský okruh. Podobně to bylo i v Liberci, kde se opravily vysokoškolské koleje. Musely by se uhlídat finance, možná by pomohl NKÚ.

0 0
možnosti

SID09

22. 5. 2009 19:22
Ale že vám to trvalo

než vám to došlo, že Bém a jemu podobní paktří k psychiatrovi a ne do politiky a řízení státu.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4342x
Už nejsem členkou Rady hl. m. Prahy s působností pro oblast evropských fondů, zahraniční politiky a protikorupčních opatření. 15. prosince 2009 jsem rezignovala, protože kolegové nepřijali strategii proti korupci, kterou jsem vypracovala. Ve volbách v roce 2010 do pražského zastupitelstva chci na kandidátce politické strany Věci veřejné nabídnout Pražanům svou vizi, jak by měla Praha fungovat!
www.reedova.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy